kontrolka od ręcznego

Zwiń
X
Zwiń
  • Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dell123
    Classic
    • 2008
    • 24

kontrolka od ręcznego

Proszę nie kontynuujcie tematy czy można w innym ASO czy nie

Odpowiedz jest prosta - można!

[ Dodano: Sob 28 Lut, 09 11:26 ]
    Auto na trasie Kraków Ostrowiec zgasło przy dojeździe do świateł dwukrotnie oraz kilka razy uratowało się samo dodając gazu bez mojej ingerencji w pedał gazu. Zgasło również przy rozgrzanym silniku jak już dojechałem i parkowałem na wstecznym - również przy dohamowaniu jak już kończyłem manewr. Niestety kamera tego nie uchwyciła bo prowizorycznie ją przywiązałem i się przestawiła nagrywając moje radio zamiast wskaźników ops:. Szkoda bo zależało mi na dowodzie przy rozgrzanym już do końca silniku. Na rozgrzanym dzieje się to rzadziej.
  • sziro
    Drive
    S_OCP Member
    • 2007
    • 53

kontrolka od ręcznego

Witam wszystkich klubowiczów wczoraj jak jechałem do pracy zapaliła się kontrolka od ręcznego pisk po czym zaczęła mrógaci
    po chwili gaśnie za jakiś czas znów się zapala pisk mruga i gaśnie i tak w kółko proszę o szybka odpowiedzi z góry dziękuje. SZIRO

Komentarz

• dariuspolo
      L&K
      S_OCP Member
      • 2007
      • 1168

...podlaczyc Vaga i bedzie wiadomo, a tak po lebkach to sprawdz poziom plynu hamulcowego.
      T4 CARAVELLE AXG 150PS/295Nm
      SEAT ALHAMBRA BLT 180PS/385Nm
      Zuzycie paliwa

Komentarz

• sziro
        Drive
        S_OCP Member
        • 2007
        • 53

dzięki za pomoc jeszcze jedno pytanko jaki płyn hamulcowy do octavi 1.6 AEE 75 kM

Komentarz

• piotrekpruszcz
          Ambiente
          S_OCP Member
          • 2007
          • 122

w aee jak mi zapalila sie kontrolka od recznego i piszczało to był objaw wycieku płynu hamulcowego z tylnych cylinderków (które kwalifikowały się do wymiany) więc proponuje to sprawdzić

Komentarz

• sziro
            Drive
            S_OCP Member
            • 2007
            • 53

dzięki za pomoc koledzy dolałem płynu i narazie jest ok a co do celinderków to nie długo będe wymieniał szczęki i może bębny zależy czy będzie rant pozdrawiam i dziekuje. SZIRO.

Komentarz

• Nazir
              Ambiente
              S_OCP Member
              • 2007
              • 107

Sprawdź czy nie masz zapoconych (mokrych) bębnów bo będzie to oznaką cieknącego cylinderka u mnie się tak zaczęło.

Pozdrawiam
              Czyszczenie Tapicerki Samochodowej itp... Konkurencyjne ceny. Nowy sprzęt KARCHER

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=47439

Komentarz

Pracuję...